Onze partners

Deze strategische partners zijn meerjarig verbonden aan het Regionaal Voedselsysteem Zuid-Limburg. Zij ondersteunen en dragen bij aan de gebiedsontwikkeling in de regio voor een gezond ecosysteem.
Lekker duurzaam rvszl.nl

Rabobank

De Rabobank staat midden in de samenleving en investeert en innoveert samen met de omgeving. We willen een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Limburg waar mensen graag wonen, werken en ondernemen. Dat doen we aan de hand van de thema’s Energietransitie, Duurzaam Wonen, Financieel Gezond Leven, Duurzaam Ondernemen en Banking4Food.

Visit Zuid-Limburg

De regio Zuid-Limburg met haar prachtige glooiende landschap, dát is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Met het kleine team werkt Visit Zuid-Limburg vol enthousiasme aan het op de kaart zetten van deze prachtige regio. Nationaal én internationaal. Ook voelen we ons mede verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van Zuid-Limburg, wat terug te zien is in beleid en producten die we samen met onze partners opstellen. Visit Zuid-Limburg is trots partner van het Regionaal Voedselsysteem Zuid-Limburg.