MEES Catering

Flexibel, creatief en meedenkend: Dat is MEES Catering!

“MEES Catering is een mooi bedrijf en we zijn zeker nog groeiende. Wij onderscheiden ons door het duurzame, lokale karakter en dit willen wij koste wat kost behouden en ook uitstralen. MEES Catering staat in de verre omtrek bekend om de flexibiliteit, creativiteit en het meedenkend vermogen.” Meer weten over de ambitie van dit prachtige bedrijf?

“Van Bedrijfs-, school-, zorg- en event-catering, conferenties en banqueting: we kunnen alles aan. Dat maakt ons ook uniek en sterk in ons werk, zeker Limburg. MEES denkt én werkt tot in de puntjes mee met de opdrachtgever en verbindt initiatieven, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de omgeving en haar gasten. Op deze manier kunnen wij de klanten altijd verrassen doordat we een unieke totaalbeleving aanbieden. Het beheer doen we samen in combinatie met de Van Melick Groep. MEES Catering maakt hier onderdeel van uit, zodat wij dus snel en optimaal kunnen schakelen.

Bovendien zoeken wij de samenwerking op met lokale producenten en verwerkers. Natuurlijk gaan wij voor 100% kwaliteit en houden wij ook de commerciële uitgangspunten in het vizier. Immers het geheel moet naadloos kloppen.

RVS-ZL ondersteunen wij heel graag. Als wij de samenwerking  bundelen op het gebied van duurzaamheid, transparantie, kwaliteit en transport, dan kunnen we op het gebied van lokaal eten & drinken samen heel veel bereiken! Het vinden en vasthouden van de balans is daarbij van groot belang.

Sta je open voor een gesprek en wil je kennismaken met MEES Catering en meer te weten komen over het prachtige bedrijf en de mogelijkheden? Kijk op www.rvszl.nl/mees-catering en neem contact op met RVS-Z, stuur dan een e-mail naar info@rvszl.nl We maken graag samen een afspraak”.

Mees Catering RVS-Zl

Share This Story, Choose Your Platform!