05-12-2022

Bijeenkomst 24 november RVSZL

Donderdag 24 november jl. hebben wij de 3e bijeenkomst met enthousiaste deelnemers en geïnteresseerden in het Regionaal Voedselsysteem Zuid-Limburg gehouden. Het was wederom een zeer motiverende middag. 

Tijdens deze bijeenkomst presenteerden 5 studenten van Hogeschool Zuyd Sittard hun plan voor een foodhub in Zuid-Limburg. Heel mooi om te zien hoe de studenten zich hadden verdiept in de kracht van het samenbrengen van boer, koopman, marketing en logistiek. Gedurende deze presentatie ontstonden opnieuw veel inspirerende gesprekken. Veel nieuwe impulsen om op voort te borduren. Dit gaan we dan nu ook weer doen, want door dit toenemende enthousiasme worden wij nog meer gemotiveerd om dit systeem van de grond te krijgen. 

Heb je interesse in deelname aan het Regionaal Voedselsysteem Zuid-Limburg meld je dan aan via onze website www.rvszl.nl of mail naar info@rvszl.nl, dan nemen wij graag contact met jou op.

Gerelateerde nieuwsberichten

04-11-2022

“Wat de burger verlangt, moet de consument kopen”

Precies hiermee werd de spijker op de kop geslagen tijdens de bijeenkomst op maandag 31 oktober. We waren deze middag met bijna 50 deelnemers aan het Regionaal Voedselsysteem Zuid-Limburg te gast bij Rabobank...

09-09-2022

Winnaar De Groene Sleutel

Wij feliciteren De Reusch van harte met het winnen van De Groene Sleutel! Chapeau!

23-08-2022

Stem op De Reusch: Open Monumentendag Duurzaamheidsprijs!

Samen met het Nationaal Restauratiefonds en Nederland Monumentenland neemt de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed het initiatief voor de OMD Duurzaamheidsprijs. De Reusch is een van de kanshebbers voor deze prijs. Stem je ook op de Reusch om hen...