MEES catering

Richard Hodiamont | Jorrit van Melick

MEES Catering staat synoniem voor een culinaire reis vol versheid, eerlijkheid en vooral onvergetelijke smaken. Daarom draagt MEES catering het regionaal Voedselsysteem Zuid-Limburg ook een warm hart toe. Immers producten halen en gebruiken uit de eigen regio in de keuken: dat is waar MEES voor staat. Van bedrijfscatering, school catering tot ziekenhuis catering… Mees Catering houdt van verse streekproducten, geproduceerd in de eigen regio.

In een wereld waar zoete en vette verleidingen op de loer liggen, dagen wij je uit om voor gezondheid te kiezen zonder concessies te doen aan genot. Bij MEES begrijpen we als geen ander hoe ‘gezond’ en ‘lekker’ perfect samengaan. Met ons verrukkelijke aanbod inspireren we mensen om bewustere en gezondere keuzes te maken in hun dagelijkse voeding.

Onze toewijding aan gezondheid reikt verder dan alleen het serveren van voedsel. Op scholen, in onze horecagelegenheden en bij evenementen gaan onze horecamedewerkers in dialoog met onze gasten. Ze delen niet alleen de heerlijke smaken, maar ook de waarom’s en hoe’s achter gezonde keuzes. Met passie en kennis informeren, inspireren en stimuleren ze u naar een vitalere levensstijl.

Bij MEES gaat het niet alleen om het beperken van ongezonde keuzes, maar vooral om het aanmoedigen van gezonde keuzes. Wij geloven in empowerment, zodat jij, onze gewaardeerde gast, de regisseur wordt van je eigen gezonde eetavontuur.

Loading...