Bestuur

Regionaal Voedselsysteem Zuid-Limburg

Graag stellen wij het bestuur van RVS-ZL aan jullie voor; v.l.n.r. Jules Goossens, Etiënne Hochs, Laura Nieboer.

Jules Goossens

woonachtig in Maastricht (secretaris)

Jules is ruim 10 jaar werkzaam voor HANOS (de internationale horeca groothandel). Zijn drijfveer: “RVS-ZL en daarmee ‘de beweging’ moet leiden tot verdere ontplooiing van het streekproduct met als stip op de horizon Zuid-Limburg met haar diversiteit in landschap en veelvoud aan streekproducten, tot het Piëmont van Noord-Europa te maken. Hierbij wordt op logische wijze de connectie gemaakt met partners, stakeholders en andere betrokkenen.”

Etiënne Hochs

woonachtig in Mechelen (voorzitter)

Etiënne is in het dagelijks leven actief als zelfstandig ondernemer met de bedrijven Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen, beiden gevestigd in Schinnen. Waarom Etiënne zich wil inzetten voor RVS-ZL? “Zuid-Limburg is een uniek stukje Nederland waar het goed wonen, werken en recreëren is. De stichting ter stimulering van het regionaal voedselsysteem Zuid-Limburg zal bijdragen aan het uitdragen van deze unieke streek en daarnaast het stimuleren van een lokale duurzame voedselvoorziening in de regio.”

Laura Nieboer

woonachtig in Ransdaal (penningmeester)

Laura is in het dagelijks leven onder andere actief als ondernemer in de voedselindustrie met Innowastion en boerderij Lubosch Land. Laura geeft graag energie aan deze stichting omdat: “De stichting ter stimulering van het regionaal voedselsysteem Zuid-Limburg zal zich inzetten voor een eerlijke prijs voor goede en overheerlijke producten uit Zuid-Limburg. Dit zal bijdragen aan een (h)eerlijker, lokaler en duurzamer voedselsysteem voor iedereen in de regio.”